New Wine - Kringenmateriaal - deel 3

New Wine - Kringenmateriaal - deel 3

200000026303
€ 12,50
Inclusief belasting

 

Die Heer is en levend maakt 

Persoon en werk van de heilige Geest 

Vlak voor zijn arrestatie en kruisdood, zegt Jezus in Johannes 16: 7-10) dat het beter is dat Hij weggaat, want dan kan Hij de heilige Geest sturen. Dat zijn zulke opmerkelijke woorden dat ze ons uitdagen om meer te willen ontdekken over de heilige Geest. Wie is dan de Geest en wat doet de Geest? 

In tien hoofdstukken en kringbijeenkomsten ontdek je meer over de doop en vervulling met de Geest, over vernieuwing, kracht en getuigenis, en over geestelijke gaven als profetie en klanktaal. Je leert de heilige Geest steeds beter kennen als de Geest ‘die Heer is en levend maakt’. 

Als huiskring verdiep je je in de Bijbel, maar je gaat ook proeven. Dit kringenmateriaal reikt volop geestelijke oefeningen en praktische handvatten aan, zodat jullie samen mogen groeien in het leven door de Geest. 

Revd Grant Crowe (Noord-Ierland) is voorganger van de internationale All Saints Anglican Church in Amersfoort. Eerder was hij voorganger van enkele kerken in Engeland en zendingswerker voor Operatie Mobilisatie in Hongarije. 

38 Items
Nieuw product
Product added to wishlist