New Wine - Kringenmateriaal - deel 1

New Wine - Kringenmateriaal - deel 1

200000026301
€ 12,50
Inclusief belasting

Het verhaal van Gods Koninkrijk

 

Van Genesis tot Openbaring

 

 

Het verhaal van Gods Koninkrijk 

Van Genesis tot Openbaring 

 

De komst van het Koninkrijk van God is de rode draad door de hele Bijbel. Van Genesis tot Openbaring is dit waar het omdraait: het koningschap van God over de hele schepping. 

In dat Grote Verhaal van de Bijbel kun je verschillende vensters ontdekken, die ons iets laten zien over het karakter van Gods Koninkrijk. 

In dit kringenmateriaal neemt Hans Alblas je mee langs tien van zulke vensters in het Oude en Nieuwe Testament. Wat maken deze bijbelgedeelten duidelijk over het karakter van Gods Koninkrijk? En hoe raakt dit aan jouw leven? 

 

Als huiskring verdiep je je samen in de Bijbel. En je opent je voor Gods aanwezigheid en de werking van de heilige Geest. 

 

Dit boekje bevat 10 bijbelstudies met gespreksvragen en suggesties voor de bespreking.

 

Hans Alblas is docent theologie aan het Evangelisch College en coördinator van het studietraject Gods Koninkrijk en de Heilige Geest, dat in samenwerking met onder meer New Wine wordt aangeboden. Hans spreekt in kerken, is geestelijk begeleider en publiceerde eerder o.a. Christus alleen: Lessen uit de Kolossenzenbrief en Eromheen draaien: De kern van het volgen van Jezus in tien thema's. 

163 Items
Product added to wishlist